Ausschreibung Laufbahnstelle Entwicklungsforschung aus globalhistorischer Perspektive

job advertisement Tenure Track Professorship for the field of Development Studies from a Global History Perspective

An der Fakultät für Sozialwissenschaften ist eine Tenure-Track‐Professur für Entwicklungsforschung aus globalhistorischer Perspektive zu besetzen, die am Institut für Internationale Entwicklung angesiedelt wird.

Die Bewerbungsfrist endet am 30.09.2018. Bitte nicht darauf vergessen, alle Bewerbungsunterlagen in ein einzelnes PDF zusammenzuführen (auch wenn online hochgeladen wird).

Die Ausschreibung finden Sie hier online bzw. als PDF.

Information zu Laufbahnstellen an der Universität Wien: online

The Faculty of Social Sciences seeks to fill the position of a Tenure Track Professorship for the field of Development Studies from a Global History Perspective, which will be based at the Department of Development Studies.

The deadline for applications is 30 September 2018. Please don't forget to send your application documents as a single pdf-file (also in the case of online upload).

You can find the advertisement online or as pdf.

Information about tenure tracks at the University of Vienna: online